Lütfen bekleyin…

 

2024 Burçlar ve Para

https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2022/01/constellation.png

KOÇ BURCU 2024

aries_c
2024, Koçlar için iyi bir yıl olacak.
Ocak ayından Nisan ayına kadar Koçlar, borsadaki her türlü yatırımın yanı sıra değerli metallerde de iyi kazanacaktır. Bu aynı zamanda mülk veya gayrimenkul satın almak için de uygun bir zaman olacaktır. Mayıs’tan Aralık’a kadar, yatırımlarınız ve ilişkilerinizde dikkatli olun. Saldırganlığınızı kontrol altında tutun.

BOĞA BURCU 2024

taurus_c
Boğalar 2024’te başarılı olacaklar.
Nisan sonundan itibaren finansal olarak gelişirler. Yabancı yatırımların veya yurtdışındaki işletmelerin olumlu sonuçlanması olasıdır. Ani bir başarı ve kariyer dönüşü öngörüyorum. Boğalar lüks mallar veya giysiler (bu alanlardaki stoklar bile) işlerinden yararlanırlar. Nisan’dan önce acele kararlar vermeyin, aksi takdirde verimli olmazlar.

İKİZLER BURCU 2024

gemini_c
Mali açıdan bu, İkizler için en verimli yıllardan biri olacak.
Yatırıma yeni başlayanlar bile ilk adımlarını atıp şanslarını deneyebilirler. Başarılı olacaklar çünkü tüm büyük Astro kombinasyonları onları destekleyecek. Bu belirtiler doğası gereği gönderileceğinden, ortaya çıkan fikirleri not edin Yiyecek, restoranlar, bakkallar ve eğitim işletmeleri inanılmaz iş görecektir. Bu alanlarda herhangi bir teklif alırsanız, kabul edin.

YENGEÇ BURCU 2024

cancer_c
2024, Yengeçler için karışık bir yıl olacak.
Satürn onların doğru kararlar vermelerine izin vermeyecektir. 2024’te agresif yeni yatırım kararları önermiyorum. Ocak-Nisan ayları arasında yatırımlarda veya kariyerinizde duygusal kararlardan kaçının. 2 Mayıs’tan sonra hayatınızda ani bir değişiklik olacak. Bu gezegensel değişim dar alanlara odaklanacak. Sıvı (su, meyve suları, alkol, kimyasallar vb.) ve gümüş ile ilgili şirketlerde iş yapın veya yatırım yapın.

ASLAN BURCU 2024

leo_c
Aslanlar için yılın başlangıcı yavaş olacak, ancak finansal olarak umut verici bir yıl.
Aslanların metalleri veya madencilikle ilgili işleri düşünmelerini şiddetle tavsiye ederim. 2024 ortasından sonra yeni bir girişim olasılığı var. O fırsatı bekleyin. İyi haberler bekleyin. Jüpiter Aslanlar için uygun bir evden geçmeyecek, bu nedenle kredi almaktan veya vermekten kaçının. Temmuz ve Ekim ayları arasında büyük finansal başarılar elde edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU 2024

virgo_c
Genel olarak, 2024 Başaklar için iyi bir yıl olacak.
Büyük seyahat kararlarından veya işletmenizi yurt dışına taşımaktan kaçının. Ocak-Mayıs arası herhangi bir yeni girişim veya yatırım başlatmak için iyi bir dönem olacaktır. Gıda, restoran, ev eşyaları, kimyasallar, ilaç, kağıt veya ambalaj endüstrisi şirketlerine yatırım yapın. Bu sektörler sizin için çok iyi gidiyor ve size büyük şans getiriyor.

TERAZİ BURCU 2024

libra_c
Genel olarak, 2024 çok başarılı bir mali yıl olacak. Paraya, kariyere ve işe odaklanın.
Bu yıl finans sektörü dışında herhangi bir sektörde çalışarak veya yatırım yaparak büyük başarılar getirebilir. Bu dönemde altıncı hissiniz çok iyi çalışacak, bu yüzden düşüncelerinize dikkat edin ve kendinize güvenin. Sanat, tiyatrolar, filmler, restoranlar ve yaratıcılıkla ilgili herhangi bir iş veya yatırım sizin için çok iyi olacak. Para beklenmedik bir şekilde gelebilir. Piyasada bir tüccar veya yatırımcı olarak kısa vadeli bir yatırımcı olarak kalın. Borsada herhangi bir pozisyonunuz yoksa, satın alma avantajından yararlanın. Pozisyon tutuyorsanız, yatırımlarınız iyi gidiyorsa kar edin.

AKREP BURCU 2024

scorpio_c
Akrepler 2024 ‘i yönetiyor, çünkü bu her açıdan en iyi yıllardan biri olacak.
Bazı yatırım kararlarını agresif bir şekilde verirseniz cömertçe ödüllendirileceksiniz. Gayrimenkul, çiftçilik, otomotiv endüstrileri, inşaat ve inşaat işleri ve teknolojiye yatırım yapmak büyük getiriler sağlayacaktır. Finans sektörüne yatırım yapmayın. Birçok Akrep mülk satın alacak; Zaten satın almayı planlıyorsanız, 2024’te yapın. Risk-ödül oranınız çok iyi çalışacaktır. Bu alanlara yatırım yapma fırsatlarını kaçırmayın.

YAY BURCU 2024

sagittarius_c
Yay burçları özellikle Nisan ayının üçüncü haftasından sonra oldukça başarılı olacaktır. Yılın ilk kısmı da olumsuz olmayacak, ancak sihir Nisan’dan sonra gerçekleşecek. Bu, para, kariyer, zenginlik, yatırımlar ve kişisel yaşamınız için en iyi yıllardan biridir. Yeteneklerinizi kullanarak, %100 çaba sarf ederek ve çok çalışarak 2024‘ün tüm avantajlarından yararlanın. Bunu yaparsanız, şimdiye kadar gördüğünüz en olağanüstü yıllardan birine sahip olacaksınız. Hisse senetlerine yatırım yaparsanız 2024 size bol şans getirir.

OĞLAK BURCU 2024

capricorn_c
Son beş yıla kıyasla 2024 en iyi yıl olacak, bu yüzden Oğlaklar rahat bir nefes alabilir.
Oğlaklar 15 Ocak’tan sonra rahatlayacaklar çünkü çalışmak için yeni bir yönleri var. Yolda birçok yeni fırsat olacak. Finansal olarak banka bakiyeniz iyileşecek ve daha fazla para kazanacaksınız. Yatırımlarınız büyük getiri sağlayacak ve mali durumunuz tanınacak. Bu, uzun zamandır gördüğünüz en iyi yıllardan biri olacak, bu yüzden para yolunuza akmaya devam ederken keyfini çıkarın. Tüm yatırımlarınızı daha uzun vadeli tutun. Madencilik, inşaat, emlak, ilaç, kimya ve teknoloji sizin için harika olacak.

KOVA BURCU 2024

aquarius_c
Kovalar yıla karışık bir başlangıç yapacaklar.
2024‘ün ilk çeyreğinde iş, kariyer veya yatırımlarla ilgili herhangi bir karar vermeyin. Mevcut yatırımlarınızı veya nakdi tutun. Mayıs 2022’den sonra paranızı işe koymaya başlayın. Mayıs ayından itibaren özgüven hayatınıza büyük bir refah getirecek. O zaman, bir süredir düşündüğünüz yeni bir girişime yatırım yapmak veya yeni bir girişime başlamak için harika bir zaman olacak. Gıda endüstrisi, giyim, teknoloji, enerji ve güç sizin için harika alanlar olacak.

BALIK BURCU 2024

pisces_c
Büyük bir finansal büyüme yılına hazır olun.
Hem kısa hem de uzun vadede daha fazlasını tezahür ettirme fırsatlarınız olacak. Daha fazla servet biriktirebilmek için burcunuz ön planda. Ufkunuzu genişletmek için, belki de birdenbire sizi bulan birçok yeni gelişme olacak. Bu, işleri değiştirmek ve sonuç olarak yeni bir güven kazanmak için harika bir yıl. Önümüzdeki yıl, yaratıcılığın ve uzun vadeli görselleştirmenin yeni rollerini sunacak. Bak. Buna inan. Bunu başar. Daha fazla ödeyen yeni bir rol üstlenebilir, hatta kendi başınıza bir şeye başlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, uçacak yeni yerler ararken bir ayağınızı yerde tuttuğunuzdan emin olmaktır. O kadar çok şey oluyor ki kaybolma ve geri dönüş yolunu bulamama potansiyeli var.