Lütfen bekleyin…

 
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Yengeç ve Yengeç Uyumu

https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png

Seni tamamen anlayan biri! Başka hiçbir ilişki tutkunuzla, romantik duygusallığınızla rekabet edemez. Siz birbiriniz için yaratıldınız.

Yengeçler, Zodyak’ın umutsuz romantikleri olarak görülür. İkinizin birlikte mükemmel bir şekilde çalışması garanti gibidir- iki Yengeç ilişkisinde asla mutsuzluk bulamayacaksınız.

İkiniz de aynı şeyleri arzuluyorsunuz – sizi seven ve bunu asla yeterince yüksek sesle ve inanarak söyleyemeyen birini. Size tamamen sadık ve adanmış biri. Ne zaman karamsar ve üzgün olduğunuzu anlayabilen ve sizi neşelendirecek, özsaygınızı ve güveninizi teşvik edecek sezgiye sahip biri. Bir Yengeçte bulacağınız şey budur. Bir yoğunluk, tutkulu bir doğa, sizin için bitmeyen bir anlayış.

Ev, aile ve ev! Yengeçler evde oturmayı sever, dışarıda gürültülü bir gecedense sakin bir akşamı tercih eder. Ailenizle iletişim halinde olmaktan keyif alırsınız ve eşinizin de bunu yaptığını göreceksiniz. Yengeçler zaman zaman kötü ruh hallerine eğilimlidirler, çok az sebepsiz yere üzülürler ve bunu başka bir Yengeç’ten daha iyi kim anlayabilir?

Erkek ve dişi Yengeçler duygularıyla farklı şekillerde başa çıkma eğilimindedir ve bu, partnerinizin cinsiyeti ne olursa olsun dikkate alınması gereken bir şeydir. Dişi Yengeçler duygularına dikkat etmede usta olma eğilimindedir, onları anlayabilir ve bu nedenle onları daha iyi kontrol edebilir. Erkek Yengeçler duyguları hakkında daha analitik olmaya çalışırlar ve sonuç olarak onları daha sık bir karmaşaya sokarlar. Siz veya eşiniz erkekseniz, onun duygularla baş edemediğini bir kadının yapabileceği kadar anlamaya çalışın ve ruh hali ne kadar kötü olursa olsun onu cesaretlendirildiğini ve sevildiğini hissetmesini sağlayın. Yengeçler ayın altında yönetilir ve bu nedenle ruh halleri genellikle çok uzun sürmez.

Sezgi ve romantizm dolu seks hayatınız tam da istediğiniz gibi olacak. Yengeç’iniz sevişmeyi saygılı bir davranış, ciddiye alınması ve her zaman doğru yapılması gereken bir şey olarak görüyor. Her zaman samimi anların tadını çıkaracak ve onları sık sık başlatacaksınız.

Bu, tüm yıldızların “EVET” dediği bir ilişkidir. Sadakat eğiliminiz evliliği de güçlü bir olasılık haline getiriyor. Kötü ruh halleri geldiğinde fırtınayı atlatabildiğiniz sürece, ikiniz her zaman birlikte huzurlu, rahat ve en önemlisi uyumlu bir hayatınız olacak.