Lütfen bekleyin…

 
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Boğa ve Oğlak Uyumu

https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/taurus.png
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png

Dünya işaretleri birlikte iyi olma eğilimindedir! Bu umut verici, uyumlu bir ilişkidir; kesinlikle zaman ayırmayı düşünmelisin.

Dünya işaretleri pek çok açıdan birbirine benziyor, siz ve eşiniz oldukça iyi geçinmelisiniz. İkiniz de finansal olarak yeteneklisiniz, gelecek için nasıl tasarruf edeceğinizi anlıyorsunuz. Oğlak hırslı, çalışkan ve sosyal tırmanıştan hoşlanır, bu nedenle neredeyse her zaman dünyada bir yeriniz garanti edilir.

Aranızdaki bir diğer önemli nokta da uyumlu ve huzurlu bir yuvanın önemini anlamanızdır. İkiniz de yoğun bir partiye gitmektense, cuma gecesi sakin ve dinlendirici bir akşam geçirmeyi tercih edersiniz. Ayrıca, bağlılığı ve sadakati hem anlıyor hem de buna değer veriyorsunuz. Dünya burçlarının kıskançlık eğilimi vardır, bu nedenle kendinizi eşinize nasıl adayacağınızı bilmeniz gerçekten iyidir. İkiniz de uzun süreli bu ilişkidesiniz ve çoğu zaman Boğa ve Oğlak sonunda evleniyor.

Karşılaşabileceğiniz bir problem, Oğlak burcunun içe dönük utangaçlığıdır. Keçi sevgililerine açılmakta çok yavaştır ve sevgilinizin kabuğunu aşmak için çok sabır ve sıcaklığa ihtiyacınız olacaktır. Ancak Boğa, Venüs tarafından yönetilir ve o kadar çok hassasiyete ve derin duygulara sahipsiniz ki, bunu beklemek kolay olmalı.

Partneriniz size daha fazla açıldıktan sonra, şaşırtıcı bir duyarlılık ve genellikle ironik olan yüksek bir mizah anlayışı bulacaksınız. Oğlak burcunda, her gün birlikte bir veya üç kahkaha bulacaksınız.

Oğlaklar hayata dair karamsar, çok pragmatik görüşleri ile tanınırlar, bu nedenle eşinizin her problemde en kötü olasılığı görmesini bekleyin.

Seks hayatınıza gelince… Oğlak burcunun oldukça çekingen olduğunu ve size ısınmasının çok zaman alacağını unutmayın. Ancak Boğalar sevişmeleri ile ünlüdür (ne de olsa Venüs tarafından yönetiliyorsunuz!) ve duygusallığınız bir süre sonra Oğlak’ın kabuğunu eritmeye yetecektir.

Kısacası, siz Boğa ve Oğlak çok iyi hayat ortaklarısınız ve çoğu zaman küçük problemlerle birlikte kalıyorsunuz. Partnerinize sabır, sadakat ve bağlılık gösterin, kesinlikle aynısını alacaksınız.