Lütfen bekleyin…

 
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Boğa ve İkizler Uyumu

https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/taurus.png
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png

Toprak ve Rüzgar. Dikkatli olun, yoksa İkizlerin fırtınası sizi yerle bir edebilir… Tabii arada bir küçük bir değişiklik iyidir, ancak Boğa bazen o kadar inatçı olabilir ki, İkizlerin yüksek enerjisine karşı hareketsiz bir kaya olursunuz.

Hava ve Dünya işaretleri birbirinden çok farklıdır. İkizler risklerden hoşlanır, çok yönlü ve esnek olma konusunda özel bir yeteneğe sahiptir, esprili, entelektüel sohbetlerden hoşlanır (bu ikinizin de zevk aldığı bir şeydir) ve düşünmek yerine anında karar vermeyi tercih eder.

Kararlara zaman ayırıyorsunuz ve kararlarda yavaş olmanın önemini fark ediyorsunuz. Boğa pragmatik ve gerçekçi… İkizleriniz bunun için sizi takdir etmeyecek. İkizler, hareket halindeyken, havada kararlar vermeyi, her zaman sabırsız olmayı ve bir sonraki kararı bekleyerek (rüzgar gibi) etrafta dans etmeyi tercih eder.

İkizler materyalist değildir ve evde kalmayı tercih eder. Bu, birikiminiz ve güzel, konforlu eviniz için çok çalışan sizi korkutacak; tüm pratik eşyalarınızla çevrili. İkizlerin hedefleri sizinkinden çok farklı!

Esnek olmamanıza rağmen, verecek çok sabrınız var. İkizler, tüm konuşmaları ve sorularıyla bunu vergilendirecek- Neden daha fazla dışarı çıkmıyorsunuz? Neden parayı bu kadar önemsiyorsun? Neden biraz yaşayıp sonuçlarıyla cehenneme gitmiyorsunuz? İkizlerin sabırsızlığının yanı sıra ısrarlı konuşmaları da kuşkusuz sinirlerinizi bozacak.

Boğa, uzun süreli bir ilişki içinde olmak ister, her zaman evliliği düşünür. Bu tür konuşmalar İkizleri korkutup kaçıracaktır çünkü tam olarak istemediği şey budur. İkizler, sevilen birine istikrar ve güven yerine özgürlük ve bağımsızlığı tercih eder. Elbette partneriniz kalbinizi kırmak ya da sizi üzmek istemez, sadece Zodyak ergeni böyledir…

Ahhh… seks hayatın. İkizler sizi çok yavaş bulursa, partnerinizi çok aceleci olarak görürsünüz. Siz eğlenmek istiyorsanız, İkizler tüm enerjisini sevişmeye harcamak ve bir sonraki aktiviteye geçmek istiyor!

Boğa ve Başak ilişkileri çok zor ve ikiniz için de zorlayıcı. Partnerinizden çok fazla esneklik bekleyeceksiniz ve Başak sabrınızı tekrar tekrar test edecek… yerinizde olsam zahmet etmezdim.