Lütfen bekleyin…

 
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Yengeç Burcu 2023 Sağlık

https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/cancer-160x160.png
https://nelestrem.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
Aşk
Para
Kariyer
Sağlık
2023 Yengeç Burcu SAĞLIK

Sağlık açısından, yılın ilk birkaç ayı sizin için iyi olacak. Ama şu anda iki şeyi hatırlaman gerekecek. Birincisi, cildinizle ilgili herhangi bir sorun sizi rahatsız edebilir. İkincisi ise ocak ayı boyunca Yengeç burcu için yıllık sağlık burçlarına göre yemeklerinizde sıvı madde kullanmalısınız. Bu nedenle midenizde veya böbreklerinizde problemler olabilir.

Yılın ortası sağlığınızı güçlendirecek ve bu sayede eski sorunlarınızdan kurtulacaksınız. Zihinsel açıdan bu yıl sizin için biraz zorlayıcı olacak. Bu nedenle, kendinizi güçlü tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve gereksinimlerinize göre yoga ve meditasyon yapmaya devam edin.

Yılın son ayları sağlığınız açısından iyi geçecektir. Ve kendinize olan güveninize dayanarak sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Gereğinden fazla çalışmaktan kaçınmak daha iyi olacaktır. Bazen daha fazla emek harcamaktan dolayı hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz.

Mide veya asit sorunlarına yol açabileceğinden, dışarıda yemek yemeyin.

Egzersizleri, yogayı ve meditasyonu günlük rutininize ciddiye alın.

Mevcut olumsuz koşullar nedeniyle, yengeç için yıllık sağlık burçlarına göre ailenizdeki büyüklerinize bakmanız gerekir.